Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Velikonoční beránek nejoblíbenější receptyVelikonoční beránek nejoblíbenější recepty Beran - roční horoskop na rok 2025Beran - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 300 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 20.04. 2025
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Brokolice s vepřovým masem

fotka Brokolice s vepřovým masem
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Brokolice s vepřovým masem:

400 g brokolice  |  sůl  |  ml. pepř  |  sójová omáčka  |  olej  |  škrobová moučka  | 500 g libové vepřové kýty  |  česnek  |  cukr  |  vývar

Postup přípravy receptu Brokolice s vepřovým masem:

Brokolici uvaříme téměř doměkka v osolené vodě, vyjmeme a necháme dobře okapat. Pak ji opepříme, pokropíme sójovou omáčkou a lžíci oleje. Dvě lžíce škrobové moučky rozmícháme ve čtyřech lžících vody, smočíme v ní brokolici rozebranou na růžičky. Krátce ji opečeme po všech stranách na oleji a vyjmeme. Vepřové maso nakrájíme na plátky, naklepeme, pak je nakrájíme na nudličky a opečeme na oleji. Ke konci opékání přidáme rozdrcený česnek, sůl, cukr, několik lžic vývaru a lžíci škrobové mučky rozmíchanou ve lžíci vody. Vše prohřejeme za stálého míchání, přidáme brokolici, promícháme, prohřejeme a podáváme s rýží.


Fotky receptu Brokolice s vepřovým masem:

Brokolice s vepřovým masem
Fotky vložil: nudlík 
Hodnocení receptu Brokolice s vepřovým masem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !