Tipy na dekorace pro krásnější podzim a zimuTipy na dekorace pro krásnější podzim a zimu Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 17.12. 2025
Dnes má svátek Daniel
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Černohorský řízek

fotka Černohorský řízek
Vložil:
Porcí:8
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 1

Použité suroviny receptu Černohorský řízek:

8 plátků z vepřové krkovice bez kosti  | 16 plátků eidamu  | 200 g tvrdého sýra  |  sůl  |  pepř  | 2 lžíce hladké mouky  | 2 ks vejce  |  olej na smažení  | 16 ks párátek

Postup přípravy receptu Černohorský řízek:

Plátky masa naklepeme, osolíme a opepříme. Pak každý plátek vložíme mezi 2 plátky eidamu a spíchneme dvěma párátky. Vejce našleháme s moukou, v tomto těstíčku připravené řízky obalíme a na rozpáleném oleji osmažíme z obou stran dozlatova. Na talířích je posypeme strouhaným sýrem a podáváme se zeleninovou oblohou.


Fotky receptu Černohorský řízek:

Černohorský řízek
Černohorský řízek
Černohorský řízek
Fotky vložil: Nandiči 
Hodnocení receptu Černohorský řízek
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !