Kdy změníme letní čas na zimní v roce 2025?Kdy změníme letní čas na zimní v roce 2025? Bramboráky - nejoblíbenější receptyBramboráky - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 14.10. 2025
Dnes má svátek Agáta
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Dijonské cibulové řízky

fotka Dijonské cibulové řízky
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 80 min
Hodnocení:  ++++++++++
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Dijonské cibulové řízky:

4 vepř. řízky  | 1-2 cibule  | 2 lžíce dijonské hořčice  | 2 str. česneku  | 2 lžíce hl. mouky  |  pepř  |  sůl  |  olej

Postup přípravy receptu Dijonské cibulové řízky:

Vepřové maso omyjeme a nakrájíme na plátky. Maso lehce naklepeme, případně nakrojíme okraje, aby se maso nekroutilo. V misce smícháme dijonskou hořčici, utřený česnek, sůl a pepř. Touto hořčičnou směsí potřeme jednotlivé kousky masa z jedné strany. Na hořčici poklademe cibuli, kterou jsme pokrájeli na kolečka. Je dobré ještě cibuli k masu řádně přitlačit. Takto připravené řízky necháme alespoň hodinku odležet. Před smažením obalíme každý řízek v hladké mouce. Smažíme na rozpáleném oleji nejdříve stranou cibule.

Doporučená příloha:
brambor a zeleninový salát


Fotky receptu Dijonské cibulové řízky:

Dijonské cibulové řízky
Dijonské cibulové řízky
Dijonské cibulové řízky
Dijonské cibulové řízky
Fotky vložil: mikejla 
Hodnocení receptu Dijonské cibulové řízky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !