Jeřabiny - nejoblíbenější receptyJeřabiny - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 04.09. 2025
Dnes má svátek Jindřiška
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Gurmánský bochník

fotka Gurmánský bochník
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Gurmánský bochník:

1 kg vykoštěné krkovice  |  sůl  |  pepř  |  červená paprika mletá  |  kmín  | 1 lžička hořčice  | 2 lžíce rajského protlaku  | 1 ks červená paprika  | 1 ks žlutá paprika  | 1 ks cibule  | 20 dkg tvrdého sýru

Postup přípravy receptu Gurmánský bochník:

Maso nakrájíme, umeleme, osolíme, opepříme, přidáme mletou papriku, kmín, hořčici, protlak a dobře promícháme. Cibuli nakrájíme na jemno, papriku nakrájíme na malé kostky, sýr nastrouháme na hrubo, přidáme k masu a opět vše promícháme. Masovou směs vložíme do pekáčku, potřeme vodou, vložíme do vyhřáté trouby a pečeme asi 1 hodinu. Bochník podáváme teplý s chlebem nebo studený s hořčicí a zeleninou.


Fotky receptu Gurmánský bochník:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Gurmánský bochník
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !