Vložil: | Hankca |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 90 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Krkovička na pivu :
4-5 plátků krkovičky s kostí nebo bez kosti
| 2 velké cibule
| 5 stroužků česneku
| 1 lžíce sádla
| 1 světlé pivo
| 8 plátků anglické slaniny
| pepř
| sůl
| sladká paprika
Postup přípravy receptu Krkovička na pivu :
Plátky krkovičky osolíme, opepříme a posypeme paprikou, naskládáme do pekáčku, přidáme lžíci sádla. Cibuli a česnek pokrájíme na plátky a zasypeme tím maso, poklademe plátky slaniny a zalijeme pivem jen do výšky slaniny. Pekáč přikryjeme alobalem a pečeme ve vyhřáté troubě 220 °C cca 60-75 minut. Před koncem alobal odstraníme, aby se nám udělala zlatavá kůrčička.
Podáváme s chlebem nebo vařenými brambory.
Fotky receptu Krkovička na pivu :
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!