Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 27.11. 2024
Dnes má svátek Xenie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vepřové maso se žampiony a gulášovou šťávou

fotka Vepřové maso se žampiony a gulášovou šťávou
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 65 min
Hodnocení:  ++-_______
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Vepřové maso se žampiony a gulášovou šťávou:

4 porce vepřové maso  | 4 žampiony  | 1 paprika  | 1 rajče  | dle chuti: masox  | dle chuti: mletá červená paprika, kmín a sůl  | 1 cibule

Postup přípravy receptu Vepřové maso se žampiony a gulášovou šťávou:

Na oleji prosmažíme na kostičky nakrájenou cibulku, až zesklovatí přidáme osolené maso nakrájené na kostky. Poté to zasypeme červenou paprikou a kmínem a zalijeme asi 2,5 dcl vody. Přidáme na plátky nakrájené žampiony, papriku čerstvou na nudličky, rajčata a přidáme kostku masoxu. Dusíme v tlakáči do měkka. Až je maso měkké, šťávu zahustíme hladkou moukou rozmíchanou v trošce vody a ještě 15 minut povaříme.


Fotky receptu Vepřové maso se žampiony a gulášovou šťávou:

Vepřové maso se žampiony a gulášovou šťávou
Vepřové maso se žampiony a gulášovou šťávou
Vepřové maso se žampiony a gulášovou šťávou
Vepřové maso se žampiony a gulášovou šťávou
Fotky vložil: aknels 
Hodnocení receptu Vepřové maso se žampiony a gulášovou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !