Houbový guláš - nejoblíbenější receptyHoubový guláš - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 21.09. 2024
Dnes má svátek Matouš
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Telecí mozeček s tatarskou omáčkou

Telecí mozeček s tatarskou omáčkou
6. 11. 2007 Vnitřnosti +++_______
Příprava receptu Telecí mozeček s tatarskou omáčkou: Odblaněný mozeček uvaříme v slané vodě spolu s kořenovou zeleninou. Položíme ho na mísu, ozdobíme 4 natvrdo uvařenými vajíčky a polijeme 1 dl tatarky. ... ... …více»

Uzený jazyk se švestkovou omáčkou

Uzený jazyk se švestkovou omáčkou
6. 11. 2007 Vnitřnosti Žádné hodnocení
Příprava receptu Uzený jazyk se švestkovou omáčkou: Smažené bramborové krokety nebo zeleninová dušená rýže. Příprava:Hovězí uzený jazyk vložíme do vařící vody a uvaříme ho pozvolna do měkka. Měkký jazyk oloupeme a necháme ho v teple. Uzený vývar ... …více»

Přírodní telecí řízeček

Přírodní telecí řízeček
6. 11. 2007 Vnitřnosti +++++++-__
Příprava receptu Přírodní telecí řízeček: Spařené mozečky odblaníme, rozdělíme na půlky a nakrájíme naplocho. Každou část na jedné straně posolíme a poprášíme moukou. Pečeme na pomoučené a posolené straně. Potom posolíme a pomoučíme ... ... …více»

Pikantní játrové řízečky

Pikantní játrové řízečky
6. 11. 2007 Vnitřnosti +_________
Příprava receptu Pikantní játrové řízečky: Játra pokrájíme na větší plátky a z obou stran je posypeme směsí na steaky (nešetříme). Poté je obalíme v trojobalu (vejce a strouhanku zopakujeme) a usmažíme. ... ... …více»

Drůbeží játra po čínsku

Drůbeží játra po čínsku
6. 11. 2007 Vnitřnosti +++_______
Příprava receptu Drůbeží játra po čínsku: Drůbeží játra nakrájíme na malé kousky, promícháme se solamylem a kořenící směsí MAGGI Harmonie Chuti a opepříme. Játra napícháme na špejli a osmažíme na oleji. Zalijeme MAGGI Omáčkou Čínskou, och . ... …více»
 

Restovaná játra s lečem

Restovaná játra s lečem
6. 11. 2007 Vnitřnosti ++________
Příprava receptu Restovaná játra s lečem: Vepřová játra dobře omyjeme a pokrájíme na kostky. Na sádle zpěníme nakrájenou cibuli, přidáme nakrájená játra, okořeníme, posypeme majoránkou a prudce opečeme. Nakonec přidáme lečo, pálivou mleto ... ... …více»

Plněný pstruh

Plněný pstruh
6. 11. 2007 Vnitřnosti +_________
Příprava receptu Plněný pstruh: Vykuchané pstruhy osolíme a okořeníme. Vnitřnosti osmažíme na oleji a nadrobno nasekáme. S ostatními surovinami a vnitřnostmi uděláme náplň, kterou naplníme pstruhy. Zašijeme je a dáme je ... ... …více»

Vepřové ledvinky na kmíně

Vepřové ledvinky na kmíně
6. 11. 2007 Vnitřnosti ++++-_____
Příprava receptu Vepřové ledvinky na kmíně: Očištěné ledvinky nakrájíme na plátky. Na sádle osmažíme nakrájenou cibulku, ledvinky obalíme v mouce, opepříme, posypeme kmínem a prudce opečeme. Pak osolíme, dochutíme kořenící směsí MAGGI H ... ... …více»

Mandlová husí játra

Mandlová husí játra
6. 11. 2007 Vnitřnosti +_________
Příprava receptu Mandlová husí játra: Játra nakrájíme na plátky, poprášíme moukou, poklademe na rozehřáté máslo a pečeme doměkka. Přidáme spařené a oloupané celé mandle, hroznové víno, kostku MAGGI Šťáva k vepřovému masu a červené víno. ... …více»

Játra se srdíčky a la svatý Valentýn

Játra se srdíčky a la svatý Valentýn
6. 11. 2007 Vnitřnosti ++________
Příprava receptu Játra se srdíčky a la svatý Valentýn: Nejprve si očistíme cibulku a nakrájíme ji nadrobno. Na oleji osmahneme dorůžova. Játra nakrájíme na plátky a přidáme k cibulce. Osmahneme, přidáme MAGGI Omáčku Čínskou (případně jinou MAGGI omáčk ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !