Houbový guláš - nejoblíbenější receptyHoubový guláš - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 21.09. 2024
Dnes má svátek Matouš
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Guláš z drůbežích vnitřností

Guláš z drůbežích vnitřností
16. 11. 2007 Vnitřnosti Žádné hodnocení
Příprava receptu Guláš z drůbežích vnitřností: Rozmrazené žaludky, srdíčka a játra dobře očistíme, propláchneme vodou a pokrájíme ne menší kousky. Na sádle zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme sladkou papriku a nakrájené drůbky. Podlijeme h ... …více»

Guláš z vnitřností

Guláš z vnitřností
16. 11. 2007 Vnitřnosti +_________
Příprava receptu Guláš z vnitřností: Na tuku zpěníme nakrájenou cibuli, slaninu a papriku, přidáme srdce a dusíme doměkka. Potom přidáme játra, krátce podusíme, až změknou, zaprášíme je moukou a podlijeme polévkou z masoxu nebo hovězího ... …více»

Játrový guláš s paprikami

Játrový guláš s paprikami
16. 11. 2007 Vnitřnosti +_________
Příprava receptu Játrový guláš s paprikami: Na drobně pokrájenou rozškvařenou slaninu dáme zpěnit nakrájenou cibuli, vložíme na kostky nakrájená játra, necháme osmahnout, přidáme trochu sladké mleté papriky a mouku, necháme osmahnout, potom po ... …více»

Dušené vepřové srdce

Dušené vepřové srdce
15. 11. 2007 Vnitřnosti +-________
Příprava receptu Dušené vepřové srdce: Fazole zalijeme vodou, necháme přejít varem a odstavíme na dvě hodiny. Srdce podélně překrojíme, odstraníme tlusté tepny a pořádně propláchneme. Zalijeme vařící vodou, povaříme, scedíme, opláchneme, z ... …více»

Náplň z drůbežích jater se žampióny

Náplň z drůbežích jater se žampióny
15. 11. 2007 Vnitřnosti ++++______
Příprava receptu Náplň z drůbežích jater se žampióny: Na másle zpěníme drobně nakrájenou cibuli, přidáme odblaněná, na hranolky pokrájená játra a na plátky pokrájené žampiony a osmahneme je. Do směsi přidáme šunku pokrájenou na hranolky, kečup, ... ... …více»
 

Italský pulard s kaštanovou nádivkou

Italský pulard s kaštanovou nádivkou
14. 11. 2007 Vnitřnosti +++++++-__
Příprava receptu Italský pulard s kaštanovou nádivkou: Uvařené kaštany v mléku 2x umeleme. Játra rozsekáme a smícháme s kaštany. Přidáme strouhanku, máslo, citr. kůru, květ, petrželku a vejce. Nádivkou naplníme pularda, zašijeme a pečeme na másle pod pokl ... …více»

Rychlá drůbeží játra

Rychlá drůbeží játra
14. 11. 2007 Vnitřnosti +++++++___
Příprava receptu Rychlá drůbeží játra: Drůbeží játra nakrájíme na menší kousky, které opepříme a posypeme mletou sladkou paprikou. Přidáme cibuli nakrájenou na kolečka, smícháme s nastaveným tukem a vše dobře zabalíme v tenké vrstvě do alo ... …více»

Husí játra s jablky

Husí játra s jablky
14. 11. 2007 Vnitřnosti ++________
Příprava receptu Husí játra s jablky : Játra nakrájíme na řízky asi 1 cm vysoké, obalíme je v mouce a opečeme na horkém másle. Současně na másle podusíme jablka zbavená jádřinců a nakrájená na hrubé plátky. Opečená játra ze šťávy vyjmeme, ... …více»

Ledvinky na smetaně

Ledvinky na smetaně
13. 11. 2007 Vnitřnosti +++++_____
Příprava receptu Ledvinky na smetaně: Ledvinky (hovězí nebo vepřové) nakrájené na kousky osmahněte pozvolna na olivovém oleji. Podlévejte lehce vodou. Přidejte trošku kmínu, osolnte a vmíchejte 1 nastrouhané jablko. Až budou ledvinky témě ... …více»

Játrová nádivka do kuřete

Játrová nádivka do kuřete
13. 11. 2007 Vnitřnosti +++_______
Příprava receptu Játrová nádivka do kuřete : Játra nakrájíme na menší kousky, rohlíky rozmočíme v mléce. Smícháme dohromady a přidáme vejce a ostatní přísady dle své chuti. Pořádně promícháme a můžeme plnit kuře. Nádivka je dobrá i samotná, upe ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !