Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 | Velký roční horoskop na rok 2025 | Hrajte s námi SUDOKU online ! | Jarní prázdniny 2025 – termíny |
6. 11. 2007 Vnitřnosti
Příprava receptu Nádivka se slaninou a játry: Na pánvi rozškvaříme nadrobno nakrájenou slaninu, přidáme na kousky pokrájené drůbky, na kostičky nakrájenou cibuli a vše osmahneme. Pak podlijeme trochou vody a drůbky podusíme.
Žemle nakrájíme na ... …více»
|
6. 11. 2007 Vnitřnosti
Příprava receptu Kuřecí játra v anglické slanině: Játra omyjeme, opepříme, každé jatérko zvlášt zabalíme do plátku slaniny a propíchneme párátkem.
Na velké pánvi zahřejeme větší množství oleje, přidáme neloupaný česnek, tymián a obalená játra na m ... …více»
|
6. 11. 2007 Vnitřnosti
Příprava receptu Drůbeží játra v zelených nudlích: Játra omyjeme, osušíme a pokrájíme na malé kousky.
Cibuli nakrájíme najemno a slaninu na malé kostičky. Nudle uvaříme podle návodu.
Mezitím na pánvi opečeme ze všech stran na tuku kousky jater. ... …více»
|
6. 11. 2007 Vnitřnosti
Příprava receptu Kuřecí srdce na česneku: Kuřecí srdce jsou nejlepší koupíme-li je čerstvá, chlazená. Mražená nutno před přípravou rozmrazit.
Na pánvi rozehřejeme přiměřené množství Ceresu, na kterém osmahneme cibulku, přidáme kuřecí srdíč ... …více»
|
6. 11. 2007 Vnitřnosti
Příprava receptu Čína z vepřových jater: Játra osmažíme, přidáme pokrájený pórek, osolíme, opepříme, přidáme kostku MAGGI Bylinky bazalka - tymián, dochutíme MAGGI Harmonií Chuti, přisypeme Čínskou zeleninu a podusíme.
Podáváme s čínským ... …více»
|
6. 11. 2007 Vnitřnosti
Příprava receptu Jatérka z kuřat: Kuřecí játra opereme, mírně opepříme, poprášíme moukou a zprudka opečeme. Pak přilijeme trochu vody a vína Madeiry a dusíme doměkka.
Dochutíme solí, kořenící směsí MAGGI Harmonie Chuti, položíme n ... …více»
|
6. 11. 2007 Vnitřnosti
Příprava receptu Placičky z jater: Kuřecí játra umeleme na mlýnku. K tomu umeleme brambory, cibuli, česnek a přidáme koření a pórek. Směs dobře promícháme.
Na pánvičce rozehřejeme olej a malou lžičkou děláme placičky, které opékáme ... …více»
|
6. 11. 2007 Vnitřnosti
Příprava receptu Bystřické ražniči: Vepřové maso, hovězí maso a játra umyjeme, osušíme ubrouskem a nakrájíme na tenké plátky. Stejně nakrájíme uzenou klobásu a cibuli. Všechno osolíme a okořeníme pepřem.
Sladkou papriku, paprikovou ... …více»
|
6. 11. 2007 Vnitřnosti
Příprava receptu Játra po gruzínsku: Vepřová játra nakrájíme na kousky a prudce opečeme na oleji. Přidáme drobně nakrájenou cibulku, necháme zesklovatět, přidáme nadrobno nasekanou petrželku, stroužek utřeného česneku, zasypeme zázvorem. ... …více»
|
6. 11. 2007 Vnitřnosti
Příprava receptu Telecí játra se slaninou a šalvějí: Játra opereme ve studené vodě, osušíme, lehce naklepeme, okraje nařízneme a posypeme moukou.
Na směsi máslo/olivový olej lehce opečeme plátky slaniny, posuneme na okraj pánve, vložíme pomoučněná já . ... …více»
|