8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 03.05. 2024
Dnes má svátek Alexej
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Hovězí játra na cibuli

fotka Hovězí játra na cibuli
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 80 min
Hodnocení:  +++++++___
Počet hodnocení: 29

Použité suroviny receptu Hovězí játra na cibuli:

500 g hovězí játra  | 4 lžíce sádlo  | 2 ks cibule  | 3 lžíce rajský protlak  | 50 g slanina  |  pepř  | 1 lžíce worcesterová omáčka  | 2 lžíce hladká mouka  |  sůl

Postup přípravy receptu Hovězí játra na cibuli:

Očištěná hovězí játra nakrájíme na tenčí plátky, okraje nařízneme, aby se při opékání nekroutily, opepříme je, obalíme v hladké mouce a prudce osmahneme na rozpáleném sádle. Po obou stranách osmahlá játra vyndáme a necháme v misce na teple.

Do zbylého sádla přidáme nadrobno nakrájenou slaninu, jemně pokrájenou cibuli a osmažíme je. Zalijeme hrnkem vody, přivedeme do varu, vmícháme protlak a vložíme připravená játra. Dusíme pomalu za občasného promíchání doměkka. Podle potřeby přiléváme vodu. Pak dochutíme worcesterem, osolíme a podáváme s dušenou rýží.


Fotky receptu Hovězí játra na cibuli:

Hovězí játra na cibuli
Fotky vložil: alenab 
Hodnocení receptu Hovězí játra na cibuli
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !