8. 09. 2008 Vnitřnosti
Příprava receptu Dršťky po italsku: Dršťky vaříme doměkka. Drobně nakrájenou cibuli zpěníme, zasmahneme moukou, přidáme rajský protlak, podlijeme vývarem z drštěk, přidáme třený česnek, sůl, pepř, šťávu z citronu a povaříme. Procedíme n ... …více»
|
8. 09. 2008 Vnitřnosti
Příprava receptu Dršťky s kyselou smetanou: Na kastrolku osmažíme nakrájenou cibulku se lžicí sádla, přidáme k tomu připravené uvařené a pokrájené dršťky a trochu je opečeme. Podle potřeby podlijeme vývarem.
Zvlášť v hrnečku ve studené vodě na ... …více»
|
8. 09. 2008 Vnitřnosti
Příprava receptu Slezinkové válečky s divokou omáčkou: Vepřové slezinky a plíčky umeleme. Přidáme vejce, strouhanku, mouku, hmotu osolíme a promícháme. Zabalíme ji do fólie a zavineme do válečku.
Vaříme ve vodě 15 minut. Uvařené válečky necháme vychladno ... …více»
|
8. 09. 2008 Vnitřnosti
Příprava receptu Slezinka na maďarský způsob: Slezinku nakrájíme na plátky a odblaníme, opečeme v oleji ze všech stran, přisypeme kolečka cibule, česneku, papriky, mírně podlijeme, opepříme a dusíme 20-40 minut.
Přidáme rajský protlak, scezené f ... …více»
|
8. 09. 2008 Vnitřnosti
Příprava receptu Smažená játra jako čína:
Vše spolu v nálevu řádně promícháme. Játra nakrájíme na plátky nejvýše 1 cm silné a dáme je do nálevu. V nálevu musíme plátky dobře promíchat, aby se nálev dostal i mezi plátky. Misku zakryjeme . ... …více»
|
8. 09. 2008 Vnitřnosti
Příprava receptu Gratinované ledvinky s hlívou: Ledvinky očistíme na povrchu, mřížkovitě nařežeme a naložíme do mléka s rozmačkanými stroužky česneku nejlépe přes noc.
Ledvinky osušíme, opečeme, osolíme, opepříme a vložíme do gratinovací misky. O ... …více»
|
8. 09. 2008 Vnitřnosti
Příprava receptu Hovězí játra na slanině: Játra opereme v tekoucí vodě, odblaníme, zbavíme žilek a nakrájíme na plátky (2 kusy na jednu porci), mírně naklepeme, na okrajích nařízneme a pomoučíme. V rozpáleném tuku játra prudce opečeme a vyjme ... …více»
|
7. 09. 2008 Vnitřnosti
Příprava receptu Ragú z drůbežích jater a rajčat: Zeleninu očistíme a nakrájíme. Česnek utřeme.
Játra očistíme, nakrájíme na kousky a vložíme do rozehřátého másla. Pomalu je opékáme, přidáme nadrobno nakrájenou oloupanou cibuli a rajčátka nakrájen ... …více»
|
6. 09. 2008 Vnitřnosti
Příprava receptu Telecí játra smažená: Játra nepereme, rozkrojíme je na 4 plátky, naklepeme, obalíme v mouce, osolených vejcích a strouhance na rozpáleném tuku. Hotové prohřejeme - otočíme v rozehřátém másle. Jako přílohu bych doporučila s ... …více»
|
5. 09. 2008 Vnitřnosti
Příprava receptu Husí játra pečená s mandlemi : Do očištěných husích jater zapícháme hustě vedle sebe oloupané a na silné nudličky nakrájené mandle a do každé půlky jater 1 hřebíček. Pak játra vložíme do hlubšího malého kastrolu, zalijeme horkým hu ... …více»
|