Houbový guláš - nejoblíbenější receptyHoubový guláš - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 20.09. 2024
Dnes má svátek Oleg
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Labužnická játrová sekaná

Labužnická játrová sekaná
10. 09. 2008 Vnitřnosti ++++-_____
Příprava receptu Labužnická játrová sekaná: Strouhanku jemně opražíme. Játra umeleme, přidáme všechny ingredience, dobře promícháme a nakonec vmícháme sníh z bílků. Dáme do dobře vymazané a strouhankou vysypané formy (biskupský chlebíček). Peče ... …více»

Vařený uzený jazyk

Vařený uzený jazyk
9. 09. 2008 Vnitřnosti ++++______
Příprava receptu Vařený uzený jazyk: Jazyk důkladně opereme ve studené vodě a pak dáme vařit na cca 60-70 minut. Uvařený jazyk ponoříme na chvíli do studené vody, pak odstraníme kůži. Jazyk nakrájíme přes vlákna na plátky cca 1 cm sil ... …více»

Dušené telecí srdce

Dušené telecí srdce
9. 09. 2008 Vnitřnosti ++________
Příprava receptu Dušené telecí srdce: Srdce rozpůlíme a dobře očistíme. Z pórku odkrojíme kořínkovou a zelenou část, zbytek nakrájíme na asi 6 cm dlouhé kousky, rozpůlíme a dobře opláchneme. Očištěnou, omytou mrkev také nakrájíme na 6 c ... …více»

Dršťky po madridsku

Dršťky po madridsku
9. 09. 2008 Vnitřnosti ++++++____
Příprava receptu Dršťky po madridsku: Dršťky a na kousky nakrájenou hlavu a nožičky alespoň na hodinu namočíme do osolené vody, do níž přidáme také ocet. Pak je dobře očistíme, dáme do hrnce s dostatečným množstvím studené vody a dáme ... …více»

Celozrnná kolínka s játry a masem

Celozrnná kolínka s játry a masem
9. 09. 2008 Vnitřnosti ++++-_____
Příprava receptu Celozrnná kolínka s játry a masem: Na rozpáleném oleji zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme mleté maso, krátce opečeme (vidličkou rozmačkáme hrudky) a podlijeme částí vína. Vmícháme rajčatový protlak, sůl, mletý pepř, zakapeme ... …více»
 

Játra na cibulce s brokolicí

Játra na cibulce s brokolicí
9. 09. 2008 Vnitřnosti ++-_______
Příprava receptu Játra na cibulce s brokolicí: Čerstvou brokolici opereme a pokrájíme na menší kousky, osolíme vegetou (mraženou povolíme a pokračujeme taktéž). Na kousky nakrájená játra zprudka orestujeme na pánvičce a pak přidáme na kousky na . ... …více»

Ledvinky na žampiónech

Ledvinky na žampiónech
8. 09. 2008 Vnitřnosti ++________
Příprava receptu Ledvinky na žampiónech: Hořčici smícháme s jogurtem a dáme vychladit. Ledvinky zbavíme tuku a žlučovodu a nakrájíme na kousky, které spaříme horkou vodou. Očištěné žampióny nakrájíme na kousky a spolu s ledvinkami zprudka ... …více»

Blesková marinovaná kuřecí jatýrka

Blesková marinovaná kuřecí jatýrka
8. 09. 2008 Vnitřnosti +++-______
Příprava receptu Blesková marinovaná kuřecí jatýrka: Vložit játra do mísy společně s hořčicí, sójovou a Tabasco omáčkou, zeleným pepřem a solí. Rozehřát olej na pánvi a jedno po druhém vkládat dovnitř jatýrka a osmažit je do křupava, asi 1 min. na ka . ... …více»

Dušená drůbeží játra se žampiony

Dušená drůbeží játra se žampiony
8. 09. 2008 Vnitřnosti +++-______
Příprava receptu Dušená drůbeží játra se žampiony: Drůbeží játra nakrájíme na kousky. V papiňáku necháme rozehřát olej a máslo a krátce osmažíme (během 3-4 minut) nadrobno nakrájenou cibulí. Při­dáme játra a po všech stra­nách je osmažíme. Zasypeme hl ... …více»

Dušené ledvinky na víně

Dušené ledvinky na víně
8. 09. 2008 Vnitřnosti +++_______
Příprava receptu Dušené ledvinky na víně: Očištěné a odblaněné ledvin­ky rozřízneme příčně na polovi­ny a vyřežeme z nich vnitřní cévky a s nimi související plošky. Vykrájené ledvinky omyjeme řádně v tekoucí studené vodě, osušíme a pokrájíme ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !