![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
26. 07. 2008 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Gulášové kuřecí žaludky: Na oleji osmažíme obě cibule, nakrájené na měsíčky a přidáme pokrájené dočištěné kuřecí žaludky, které opékáme ze všech stran a mícháme. Když jsou opečené, tak přidáme č.papriku, kmín, pepř a majoránk ... …více»
|
![]() |
26. 07. 2008 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kedlubny s náplní z játrové paštiky: Ve slané vodě ovaříme oloupané kedlubny, seřízneme jim vršky, vydlabeme, naplníme, přiklopíme víčka, vložíme do kastrolu s rozpuštěným máslem, podlijeme a dusíme doměkka. Při dušení můžeme podlít rajč ... …více»
|
![]() |
25. 07. 2008 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Dušené řízky z telecích jater s omáčkou : Telecí játra opereme ve vodou zředěném mléce a odblaníme je. Nakrájíme je na 1cm tlusté řízky, protáhneme na nudličky nakrájenou slaninou, okořeníme je tlučeným kmínem, pepřem a majoránkou.
Obalíme ... …více»
|
![]() |
25. 07. 2008 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Hovězí jazyk nadívaný nastudeno: Jazyk uvaříme v osolené vodě s cibulí a pepřem do poloměkka, ponoříme do studené vody a sloupneme. Vychladlý krájíme na plátky. Rozložíme na alobal, potřeme rozšlehaným vejcem, překryjeme plátky salám ... …více»
|
![]() |
24. 07. 2008 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Restovaná jatýrka: Kuřecí jatýrka naskládáme na tukem rozehřatou pánev, počkáme až se zatahnou. Nasypeme na ně cibulku, nakrájenou na půlkolečka. trochu worchestru, sojovky, koření. Opekáme, až budou játra hotová ihned ... …více»
|
![]() |
23. 07. 2008 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Špagety s omáčkou ze srdíček: Opláchneme kuřecí srdíčka, trochu je osušíme a rozkrájíme napůl, pokud jsou velká. Není to ale nutné. Osolíme je.
V pánvi rozehřejeme olej a srdíčka orestujeme a opepříme. Mezitím omyjeme rajčata a ... …více»
|
![]() |
22. 07. 2008 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Játra s cuketou: Na pekáč postupně vrstvíme nakrájené suroviny: cibule (na čtvrtkolečka), rajčata (na osminky), cuketa (na kostičky), česnek (na tenké plátky), posypat oreganem, párky (na půlkolečka), játra (na libovo ... …více»
|
![]() |
22. 07. 2008 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Telecí játra s houbovou omáčkou: Játra nejprve odblanit, omýt a osušit. Potom potřít pepřem. V hlubší pánvi rozehřát přeškvařené máslo a játra na něm po všech stranách opéct. Přilít polévku a pod poklicí je cca 15 minut dusit. Játra ... …více»
|
![]() |
16. 07. 2008 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Játra s hruškami a olivami: Játra omyjeme a nakrájíme na kousky. Vložíme je do mísy, poprášíme pepřem, zalijeme olejem a sójovou omáčkou, okořeníme rozmarýnem a drceným koriandrem. Vmícháme na kousky nakrájený pórek, hrušky a ol ... …více»
|
![]() |
15. 07. 2008 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Knedlíčky játrové: Tuk utřeme s vejcem a solí, zamícháme pepř, utřený česnek a tolik strouhanky, abychom mohli tvořit malé kulaté knedlíčky. Zavaříme je do horké polévky a vaříme podle velikosti 3 - 5 minut. Jestliže ud ... …více»
|