Velký roční horoskop na rok 2025 | Hrajte s námi SUDOKU online ! | Vodnář - roční horoskop na rok 2025 | Jarní prázdniny 2025 – termíny |
10. 05. 2008 Vnitřnosti
Příprava receptu Ztracená játra: Játra očistíme, opláchneme, osušíme papírovou utěrkou a nakrájíme na středně velké kousky (asi 3 až 4 kousky na osobu). Vložíme je do připravené marinády a důkladně promícháme, aby se játra marinádou ... …více»
|
10. 05. 2008 Vnitřnosti
Příprava receptu Drůbeží játra na tymiánu s mandlemi: Mandle přelijeme vařící vodou, ponecháme je v ní asi 30 sekund, zcedíme je, propláchneme studenou vodou a oloupeme je. Játra odblaníme, nakrájíme je na stejně velké kousky a osmažíme je na rozpáleném ... …více»
|
10. 05. 2008 Vnitřnosti
Příprava receptu Vepřová játra s jablky a cibulkou: Játra omyjeme a máčíme 30 minut ve studené vodě. Cibule oloupeme a nakrájíme na proužky. Polovinu oleje rozpálíme na pánvi a cibuli v něm osmahneme, až zesklovatí. Vyjmeme ji z pánve a uchováme v tepl ... …více»
|
10. 05. 2008 Vnitřnosti
Příprava receptu Kuřecí játra s mrkví: Nejdříve si očistíme celer a mrkev a nakrájíme je na jemné nudličky (můžeme také nastrouhat na hrubém struhadle). Zeleninu dáme do kastrolku, osolíme, přidáme kousek másla, podlijeme trochu vodou a du ... …více»
|
10. 05. 2008 Vnitřnosti
Příprava receptu Játra s Moravankou: Cibulku osmahneme na oleji dozlatova, přidáme na kousky nakrájená játra a orestujeme (cca 10 min. - až "sešednou"). Přidáme celou Moravanku (i s lákem) a na mírném ohni podusíme. Když už m ... …více»
|
10. 05. 2008 Vnitřnosti
Příprava receptu Guláš z vepřového srdce: Vepřové srdce rozkrojíme a zbavíme tepen a vnějšího tuku. Zalijeme je vodou a necháme asi 15 minut stát. Poté je opláchneme, osušíme, nakrájíme na kousky. 100 g slaniny nakrájíme ... ... …více»
|
10. 05. 2008 Vnitřnosti
Příprava receptu Kuřecí játra v nivové omáčce: Nakrájenou slaninu osmažíme, přidáme žampiony a opět osmahneme. Nalijeme smetanu, zahustíme nastrouhanou nivou a krátce povaříme.
Na jiné pánvi vzpěníme cibulku, přidáme pokrájená játra a podusíme. ... …více»
|
9. 05. 2008 Vnitřnosti
Příprava receptu Ledvinky na bazalce: Největším problémem tohoto pokrmu jsou správně oprané a očištěné ledvinky, a to za vás většinou nikdo neudělá. Takže s chutí do toho. Každou ledvinku rozřízneme podélně na poloviny a jednoduše řečeno ... …více»
|
9. 05. 2008 Vnitřnosti
Příprava receptu Játra s vepřovým masem: Vepřovou kýtu si připravíme už večer. Nakrájíme ji na tenké proužky, dáme do misky, osolíme, opepříme a posypeme ďábelským kořením, zakapeme olejem a dobře zamícháme. Přikrytou misku uložíme do chladn ... …více»
|
9. 05. 2008 Vnitřnosti
Příprava receptu Restovaná kořeněná játra: Játra omyjeme, očistíme a osušíme. Nakrájíme je na kousky velikosti mandle a ochutíme je směsí koření a prolisovaným česnekem. Vše dobře promícháme a necháme asi 15 minut marinovat. Rozpálíme velkou p ... …více»
|