![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
12. 05. 2008 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Krůtí játra s rajčaty: V pánvi osmahneme na másle na kolečka nakrájenou cibuli. Přilijeme víno, přiklopíme a trochu povaříme. Pak přidáme oloupaná a pokrájená rajčata a opět dusíme pod pokličkou asi 15 minut. Játra nakrájím ... …více»
|
![]() |
12. 05. 2008 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kuřecí játra na bazalce: Připravíme si dvě pánve, větší a menší. Kuřecí játra odblaníme a nakrájíme na kousky. Oloupeme obě cibule a nakrájíme na jemné kostičky. Hrášek nerozmrazujeme, jen si odsypeme potřebné množství ze sáč ... …více»
|
![]() |
12. 05. 2008 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Zelené fazole s telecími játry:
Uvedeme do varu 1 litr vody, kterou osolíme. Cibulku ukrojíme na délku 6 cm a rozkrojíme do vějíře, 3 minuty povaříme. Nať nakrájíme na tenké nudličky a vaříme 1 minutu v sítěné vložce. Fazole vaří ... …více»
|
![]() |
11. 05. 2008 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kořeněná krůtí játra: Krůtí játra omyjeme, zbavíme žilek a posypeme směsí koření, nejdříve však játra potřeme oloupaným a prolisovaným česnekem - množství koření i česneku volíme podle chuti. Necháme chvíli stát a nasát vů ... …více»
|
![]() |
11. 05. 2008 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Smažený celer s drůbežími srdíčky: Na pánvi orestujeme nakrájený česnek a srdíčka, přidáme kari dle chuti, na druhé pánvi orestujeme celer, dáme na talíř a přelijeme srdíčky. ... ... …více»
|
![]() |
11. 05. 2008 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Játrové jehly: Opraná a osušená vepřová játra si nakrájíme na menší plátky. Jablka oloupeme a také nakrájíme na plátky asi 4 mm silné. Cibuli rozkrojíme na čtvrtky a rozebereme na lístečky. Kolečka krájeného šunkové ... …více»
|
![]() |
10. 05. 2008 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Játra v bramboráku: Odblaněná játra nakrájíme na kostičky a na cibuli podusíme doměkka. Mezitím usmažíme staré dobré bramboráky. Játra dochutíme solí, pepřem, drceným česnekem a i se šťávou je klademe vždy na jednu polov ... …více»
|
![]() |
10. 05. 2008 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Játra na fazolích: Na omastku orestujeme na půlkolečka krájenou cibuli. Po zrůžovění cibule přidáme pokrájená a případně i odblaněná játra. Krátce orestujeme, okořeníme dle vlastní chuti. Po orestování vlijeme fazole s ... …více»
|
![]() |
10. 05. 2008 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Husí játra v sádle: Pěkná husí játra z krmené husy se dají do rozpáleného husího sádla, jehož má být tolik, aby játra do polovic byla potopena, okmínují se,opepří a dusí se za podlévání jen zcela málo vodou. Když jsou ji ... …více»
|
![]() |
10. 05. 2008 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Játra se slaninou z jednoho hrnce: Brambory uvaříme, ale ne úplně do měkka. Lepší jsou menší, po uvaření je stačí pouze rozpůlit, jinak je nakrájíme na větší kousky. Na velké pánvi si rozpálíme olej a brambory na něm opečeme po všech s ... …více»
|