Postup přípravy receptu Vepřová játra s jablky a cibulkou:
Játra omyjeme a máčíme 30 minut ve studené vodě. Cibule oloupeme a nakrájíme na proužky. Polovinu oleje rozpálíme na pánvi a cibuli v něm osmahneme, až zesklovatí. Vyjmeme ji z pánve a uchováme v teple. Jablka oloupeme, odstraníme jádřince a nakrájíme na plátky. Lehce je osmahneme na pánvi - musí ale zůstat pevná. Také je vyjmeme z pánve a uchováme v teple. Játra nakrájíme na malé kousky, do pánve přilijeme zbývající olej a rozpálíme jej. Játra v něm osmahneme, okořeníme černým pepřem, solí a majoránkou. Na talíř servírujeme osmažená játra s přiloženou osmaženou cibulí a jablky. Jako příloha je vhodná rýže, ale i brambory.