![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
2. 05. 2008 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kroměřížská drůbeží játra: Játra nakrájíme a osmahneme, přidáme lečo, kečup, okořeníme a spolu podusíme. Směs zahustíme jíškou a osolíme. ... ... …více»
|
![]() |
2. 05. 2008 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Mozeček po mlynářsku: Mozečky asi na hodinu vložíme do studené vody s octem. Po
vyjmutí je opláchneme, očistíme od blan a krevních cévek, opět opláchneme a povaříme asi 10 minut v osolené vodě spolu s bylinkami. Vodu slij ... …více»
|
![]() |
2. 05. 2008 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Paštika z telecích jater: Játra jemně umeleme, přidáme žloutky, prolisované nebo umleté žemle, předem namočené v mléce, másla, strouhanou cibuli, sůl. Nakonec vmícháme dobře ušlehaný sníh z bílků a trochu strouhanky. Míšeninu ... …více»
|
![]() |
1. 05. 2008 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Srdíčko na divoko: Vepřové nebo hovězí srdíčko umyjeme a nakrájíme na plátky. Na oleji orestujeme nakrájenou cibuli a přidáme na plátky nakrájené srdíčko. Zlehka orestuje a zalejeme trochou vody. Přidáme bobkový list, n ... …více»
|
![]() |
30. 04. 2008 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Drůbeží játra: Játra nakrájíme na nudličky, osmahneme po všech stranách na troše oleje, přidáme lečo (směs rajčat, cibule, papriky a mleté papriky podušené na troše tuku), kečup, okořeníme a společně podusíme. Pak s ... …více»
|
![]() |
30. 04. 2008 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kaviár po židovsku: Drůbeží játra opláchneme, osušíme a upečeme na roštu nebo na pánvi na drůbežím tuku. Natvrdo uvařená vajíčka rozsekáme nadrobno. Cibule nakrájíme nadrobno a společně s posekanými opečenými játry a pos ... …více»
|
![]() |
30. 04. 2008 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Hovězí ledvinky na paprice: Ledvinky nakrájíme, omyjeme a odstraníme močové kanálky a zbavíme je přebytečného tuku. Do většího hrnce dáme asi do poloviny vodu a přidáme 2 lžíce octa. Přidáme ledvinky a krátce povaříme. Povařené ... …více»
|
![]() |
29. 04. 2008 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Krůtí játra se žampióny: Játra nakrájíme na nudličky nebo kostky. Na pánvi rozpustíme na kostičky nakrájenou slaninu, přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, zpěníme, přidáme játra, orestujeme, doplníme prolisovaným česnekem, ope ... …více»
|
![]() |
29. 04. 2008 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Hovězí srdce na paprice: Na oleji zpěníme jemně nakrájenou cibuli, zeleninu a papriku. Po chvilce přidáme na malé kostičky nakrájené srdce, zalijeme vývarem a dusíme pod pokličkou. Až se vydusí voda, podlijeme ještě trochou v ... …více»
|
![]() |
28. 04. 2008 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Terina z kachních jater s portským vínem: Slaninu nakrájíme na kostičky - dáme do hlubší pánve, necháme vypéct, přidáme šalotku, orestujeme, přidáme nakrájená kachní játra. Do hmoždíře dáme bílý pepř, bobkový list, nové koření, jalovec a ... ... …více»
|