![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
14. 03. 2010 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřová játra na cibuli s jablkem: Játra nakrájíme na plátky. Sůl, pepř a mouku smícháme. Játra posypeme směsí soli, pepře a hladké mouky.
Jablko a cibuli nakrájíme na plátky.
Na pánvi rozehřejeme máslo a játra na něm po obou stranác ... …více»
|
![]() |
8. 03. 2010 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Restovaná drůbeží játra se slaninou a cibulkou: Játra pokrájíme na větší kousky, zalijeme trochou mléka a promícháme.
Cibuli pokrájíme na půlkolečka. Slaninu nakrájíme na kostičky.
Rozpálíme si pánev. Na ni přidáme slaninu a restujeme ji, dokud ... …více»
|
![]() |
4. 03. 2010 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Restovaná játra s jablky: Vepřová játra nakrájíme na nudličky a na olivovém oleji orestujeme až změknou. Pak vyndáme z pánve, dáme pod talíř (teplo) a na zbylém omastku orestujeme cibuli nakrájenou nakolečka a malé kousky jabl ... …více»
|
![]() |
28. 02. 2010 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Játrová omáčka s rýží: Na oleji osmahneme cibulku a potom přidáme, na kostky nakrájená, játra.
Chvíli játra restujeme a potom nalijeme trochu vody, aby se játra nezačala připalovat. Pokud jsou játra měkká a uvnitř nejsou ... …více»
|
![]() |
24. 02. 2010 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Jatýrka v jarní zelenině: Játra omyjeme a nakrájíme na malé kousky. Cibuli nakrájíme nadrobno a osmažíme na rozpáleném oleji.
Přidáme játra, krátce osmahneme, vložíme zeleninu a ochutíme grilovacím kořením. Zaprášíme hladkou ... …více»
|
![]() |
18. 02. 2010 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Smažený vepřový jazyk v těstíčku se špenátem: Uařený jazyk nakrájíme podélně na plátky silné cca 1 cm, osolíme a obalíme v hladké mouce. Namáčíme je do hustého těsta připraveného z piva, sýra, zázvoru, vajec, soli a polohrubé mouky a v horkém ole ... …více»
|
![]() |
12. 02. 2010 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Zamilovaná kuřecí jatýrka: Na cibulce osmahneme jatýrka, opepříme, přidáme skořici a chilli, podlijeme trochou vody a dusíme do měkka. Nakonec osolíme podle chuti.
Vždy ze dvou vajec připravíme omeletu. Omeletu dáme na talíř, ... …více»
|
![]() |
7. 02. 2010 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Játra v omáčce s těstovinami: Játra nakrájíme na kousky, osmažíme na oleji, opepříme a dáme na chvíli stranou.
Na pánev dáme nakrájenou cibuli a slaninu. Když zesklovatí, přidáme do pánve pokrájená rajčata, cukr, přilijeme smeta ... …více»
|
![]() |
30. 01. 2010 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřová játra na jehle: Játra krátce orestujeme na oleji, mírně osolíme a okořeníme. Klobásu nakrájíme na kolečka a cibuli a papriku na kousky. Střídavě napichujeme na jehly a na roštu pečeme asi půl hodiny. ... ... …více»
|
![]() |
24. 01. 2010 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Omeleta s telecím mozečkem: Mozek namočíme asi na 10 minut do vlažné vody, potom ho zbavíme krvavých žilek a odblaníme. Cibuli oloupeme a nejemno nasekáme.
Tuk zahřejeme v kastrolu, přidáme cibuli a necháme ji zpěnit, aby zůsta ... …více»
|