Použité suroviny receptu Restovaná drůbeží játra se slaninou a cibulkou:
500 g drůbežích jater
| 200 g slaniny
| 2 lžíce sádla
| 3 velké cibule
| pepř
| sůl
Postup přípravy receptu Restovaná drůbeží játra se slaninou a cibulkou:
Játra pokrájíme na větší kousky, zalijeme trochou mléka a promícháme.
Cibuli pokrájíme na půlkolečka. Slaninu nakrájíme na kostičky.
Rozpálíme si pánev. Na ni přidáme slaninu a restujeme ji, dokud se nezačně mírně škvařit. Pak přidáme cibuli. Tu restujeme, dokud nezesklovatí. Pak přidáme sádlo a játra.
Játra necháme zatáhnout a opepříme jej. Restujeme doměkka. Hotová játra osolíme a vytáhneme.
Fotky receptu Restovaná drůbeží játra se slaninou a cibulkou: