Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 27.11. 2024
Dnes má svátek Xenie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kuřecí játra se zeleninou a bazalkou

fotka Kuřecí játra se zeleninou a bazalkou
Vložil:
Porcí:1
Doba přípravy: 20 min
Hodnocení:  +++++++-__
Počet hodnocení: 24

Použité suroviny receptu Kuřecí játra se zeleninou a bazalkou:

150 g kuřecích jater  |  bazalka čerstvá /sušená/  | 1 lžíce oleje  |  sůl a bílý pepř  | 250 g dušené zeleniny  |  vývar

Postup přípravy receptu Kuřecí játra se zeleninou a bazalkou:

Kuřecí játra vložíme do misky a hojně zasypeme sušenou nebo čerstvě posekanou bazalkou, přidáme lžičku oleje a promícháme. Necháme odstát alespoň 30 minut nebo i déle v chladničce.
Na rozehřátou pánev vložíme játra a opékáme. Pokud je třeba, podléváme průběžně vodou nebo vývarem. Před koncem restování dochutíme solí nebo i pepřem podle chuti a pro zvýraznění aroma vmícháme ještě čerstvé lístky bazalky.


Fotky receptu Kuřecí játra se zeleninou a bazalkou:

Kuřecí játra se zeleninou a bazalkou
Kuřecí játra se zeleninou a bazalkou
Kuřecí játra se zeleninou a bazalkou
Kuřecí játra se zeleninou a bazalkou
Kuřecí játra se zeleninou a bazalkou
Kuřecí játra se zeleninou a bazalkou
Kuřecí játra se zeleninou a bazalkou
Fotky vložil: Vlamape,evabel,oko,sámo 
Hodnocení receptu Kuřecí játra se zeleninou a bazalkou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !