Kdy změníme letní čas na zimní v roce 2025?Kdy změníme letní čas na zimní v roce 2025? Bramboráky - nejoblíbenější receptyBramboráky - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 11.10. 2025
Dnes má svátek Andrej
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Rizoto s hráškem, játry a bylinkami

fotka Rizoto s hráškem, játry a bylinkami
Vložil:
Porcí:2
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  +++++++___
Počet hodnocení: 12

Použité suroviny receptu Rizoto s hráškem, játry a bylinkami:

300 g rýže  | 400 g kuřecích jater  | 1 bujón  | 1 konzerva steril. hášku  | 1 cibule  |  oliv. olej  |  bylinky  |  sůl a pepř  |  worchestr

Postup přípravy receptu Rizoto s hráškem, játry a bylinkami:

Játra nakrájíme na kousky. Cibuli nasekáme na kostičky. Na oleji osmahneme nejdřív cibulku, potom přidáme játra a podusíme doměkka. Odstavíme, osolíme, opepříme a zakapeme worcestrem.
Mezitím uvaříme rýži. Do vody vhodíme kostku bylinkového bujonu.
Všechno promícháme - rýži s játry, scezeným hráškem a dochutíme. Podle chuti ještě osolíme, přidáme oblíbené čerstvé bylinky.


Fotky receptu Rizoto s hráškem, játry a bylinkami:

Rizoto s hráškem, játry a bylinkami
Rizoto s hráškem, játry a bylinkami
Rizoto s hráškem, játry a bylinkami
Rizoto s hráškem, játry a bylinkami
Rizoto s hráškem, játry a bylinkami
Fotky vložil: MichelePrg,Natural,Vlamape 
Hodnocení receptu Rizoto s hráškem, játry a bylinkami
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Zlaťáky