Kdy změníme letní čas na zimní v roce 2025?Kdy změníme letní čas na zimní v roce 2025? Bramboráky - nejoblíbenější receptyBramboráky - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 11.10. 2025
Dnes má svátek Andrej
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Rizoto s opečenými játry a sýrem

fotka Rizoto s opečenými játry a sýrem
Vložil:
Porcí:2
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  +++-______
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Rizoto s opečenými játry a sýrem:

100 g slaniny  |  velkou cibuli  |  olej  | 2 šálky rýže  | 8 dcl hovězího vývaru  | sůl  | 500 g jater (kuřecí, vepřová, hovězí) dle chuti  | 3 lžíce hladké mouky  | 1 lžička sladké papriky  | 1 lžička pepře  | 100 g strouhaného sýra

Postup přípravy receptu Rizoto s opečenými játry a sýrem:

Slaninu a cibuli nakrájíme na kostičky a osmahneme na oleji. Přidáme propláchnutou a okapanou rýži a krátce opražíme. Promícháme ji, osolíme, zalijeme vývarem a nepřikrytou uvaříme.
Játra očistíme, opláchneme, osušíme a nakrájíme na plátky. Obalíme je v mouce smíchanou s pepřem a paprikou a prudce osmažíme. Po opečení je osolíme a zakapeme citronovou šťávou.
Rýži rozdělíme na talíře, doplníme plátky jater a posypeme strouhaným sýrem.


Fotky receptu Rizoto s opečenými játry a sýrem:

Rizoto s opečenými játry a sýrem
Fotky vložil: sámo 
Hodnocení receptu Rizoto s opečenými játry a sýrem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !