Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 30.01. 2025
Dnes má svátek Robin
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Bažant na pomerančích

fotka Bažant na pomerančích
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 120 min
Hodnocení:  ++++++++-_
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Bažant na pomerančích:

1 bažant  | 1 pomeranč  | 4 žampióny  | 10 dg slaniny  | 5 dg másla  | 1 myslivecký sos  |  sůl  |  kmín  | 2 bobkové listy  | 4 kuličky jalovce

Postup přípravy receptu Bažant na pomerančích:

Bažanta osolíme a prošpikujeme slaninou, přidáme k němu koření, pomeranč nakrájený na kolečka a na plátky nakrájené žampióny. Podlijeme vodou a dáme péct. K měkkému bažantu přidáme máslo a myslivecký sos (kupuji ho v Německu, ale dá se nahradit např. zlatou šťávou) rozmíchaný ve sklence vody. Ještě chvíli pečeme a podáváme s bramborem.


Fotky receptu Bažant na pomerančích:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Bažant na pomerančích
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !