8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 01.05. 2024
Dnes má svátek všichni pracující
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Guláš z divočáka

fotka Guláš z divočáka
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 120 min
Hodnocení:  ++++-_____
Počet hodnocení: 11

Použité suroviny receptu Guláš z divočáka:

200 g slaniny  | 3 cibule  | 800 g kančí kýty /plece/  | 2 l vývaru z kostí  |  sůl  |  sladká paprika  |  chilli  |  pepř  |  drcený kmín  |  citr. šťáva

Postup přípravy receptu Guláš z divočáka:

Slaninu nakrájenou na kostičky necháme rozškvařit, přidáme na kolečka nakrájenou cibuli, osmahneme, vložíme na kousky nakrájené maso a rychle opečeme ze všech stran. Poté posypeme paprikou, přidáme sůl, pepř a kmín, podlijeme vývarem a zvolna dusíme doměkka.

Před koncem přípravy guláše z divočáka podle chuti přidáme chilli nebo čerstvou feferonku. Zahustíme moukou rozmíchanou ve vodě a dochutíme citronovou šťávou.

Guláš z divočáka podáváme s chlebem nebo s knedlíkem.


Fotky receptu Guláš z divočáka:

Guláš z divočáka
Guláš z divočáka
Guláš z divočáka
Fotky vložil: Natural,hanina51 
Hodnocení receptu Guláš z divočáka
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !