Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 02.07. 2025
Dnes má svátek Patricie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Maso pečené v zelí

fotka Maso pečené v zelí
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  +++++++___
Počet hodnocení: 13

Použité suroviny receptu Maso pečené v zelí:

600 g vepřového masa  | 1 velká cibule  | 1 menší hlávka zelí  | podle chuti: sůl  |  pepř  |  kmín  |  olej

Postup přípravy receptu Maso pečené v zelí:

Omyté a osušené maso nakrájíme na větší kostky. Zelí nakrouháme najemno a rozprostřeme do pekáčku. Lehce osolíme a okmínujeme. V pánvi na rozehřátém oleji necháme zpěnit pokrájenou cibuli, přidáme maso, osolíme, opepříme a opékáme za stálého míchání do zezlátnutí cibule i masa. Pak obsah pánve vysypeme do pekáčku na zelí, trochu podlijeme vodou (málo, zelí pustí šťávu) a ve vyhřáté troubě upečeme do změknutí masa (asi 30 minut).


Fotky receptu Maso pečené v zelí:

Maso pečené v zelí
Fotky vložil: slunicko 
Hodnocení receptu Maso pečené v zelí
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !