Vložil: | paji |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 30 min |
Hodnocení: |
        
|
Počet hodnocení: | 8 |
|
|
Použité suroviny receptu Masové kuličky z pangasia s rajčatovou omáčkou:
0,5 kg pangasia ( může být i pstruh či filé)
| 2 ks pórku
| 5 ks vlašských ořechů
| 5 ks mandlí
| 3 ks vajec
| 2 lžičky zázvoru
| 1 lžička Podravky nebo Vegety
| 1/2 lžičky drceného kmínu
| 5 dl oleje na smažení
| 10 lžic hladké mouky (na obalení)
| 80 g ostrého kečupu
| 1 lžíce olivového oleje
| 2 lžičky moučkového cukru
| 1/2 lžičky Vegety,soli a solamylu
| 2 lžičky studené vody
Postup přípravy receptu Masové kuličky z pangasia s rajčatovou omáčkou:
Pangasia umeleme na masovém strojku s pórkem, oříšky. Přidáme Podravku, kmín a vajíčka a vše v míse promícháme. Z hotové směsi vytváříme menší kuličky, které obalíme v hladké mouce a osmažíme je v oleji do zlatova. Rajčatová omáčka: Kečup prohřejeme krátce na pánvi s olivovým olejem, přidáme 2 lžičky studené vody, Vegetu, cukr, sůl a solamyl(kterým omáčku zahustíme). Do hotové omáčky vložíme rybí kuličky, aby se prohřály. Podáváme je se zeleninou, brambory, čínskými nudlemi nebo jako jednohubky. Fantazii se meze nekladou.
Fotky receptu Masové kuličky z pangasia s rajčatovou omáčkou:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!