Použité suroviny receptu Masové medailonky na bylinkách:
300 g telecí plec
| 500 g maso vepř.
| 600 g maso hov.
| 46 g cibule
| 100 g veka bílá
| 40 g sůl
| 30 g česnek
| 1 g pepř černý
| 1 g majoránka
| 8 ks vejce
| 200 g strouhanka
| 60 g mouka hl.
| 150 g mléko
| 200g olej
| 1 g mušk. květ
| 50 g máslo moučné
| 40 g pažitka
| 200 g mléko
| 100 g vývar telecí
| 2400 g brambory
Postup přípravy receptu Masové medailonky na bylinkách:
Telecí plec, vepřový výřez a hovězí maso nazrníme na středně hrubém středu. Přidáme veku nakrájenou na drobné kostičky zvlhčenou mlékem. Vše rozmícháme s kořením a pečeme po obou stranách na oleji.
Z telecí essenc, másla a mouky připravíme hladkou omáčku, kterou zjemníme smetanou a ochutíme sekanou pažitkou.
Fotky receptu Masové medailonky na bylinkách:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!