Použité suroviny receptu Masové ravioli se smetanou:
625 g boloňských ravioli plněných hovězím masem
| sůl
| černý pepř
| 200 ml plnotučné smetany
| 30 g másla
| strouhaný muškátový oříšek
| 60 g parmazánu na posypání
Postup přípravy receptu Masové ravioli se smetanou:
Ravioli uvaříme v osolené vroucí vodě al dente (na skus). Mezitím do velké pánve nalijeme polovinu smetany, přidáme máslo a na mírném plameni ho necháme ve smetaně rozpustit. Ravioli slijeme a ihned nasypeme do pánve s omáčkou. Za pravidelného míchání je vaříme 30 vteřin, poté přilijeme zbytek smetany a přisypeme větší množství pepře, muškátového oříšku a parmazán. Ravioli v horké omáčce promícháme, aby se důkladně obalily. Pokrm podáváme s nastrouhaným parmazánem.
Fotky receptu Masové ravioli se smetanou:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!