Vložil: | Ivcasemish |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 45 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Masové ražničí s pikantní omáčkou na grilu:
600 g vepřového filé
| 150 g uzeného bůčku nebo slaniny
| 3 cibule
| 1 červené papriky
| 1 zelené papriky
| 1/2 lžička mletého pepře
| 5 lžic oleje
| 50 g Majonéza
| 3 lžíce Jemný kečup
| 2 lžíce sladké papriky
| 1/4 lžičky tabasca
| 2 lžíce sojové omáčky
| 2 lžíce koňaku
| dle chuti sůl, pepř a cukr
Postup přípravy receptu Masové ražničí s pikantní omáčkou na grilu:
Postup:
Maso nakrájíme na 2 až 3 cm velké kostky, slaninu na centimetrové plátky. Oloupanou cibuli nakrájíme na půlcentimetrové plátky. Paprikové lusky rozkrojíme na čtvrtky, odstraníme jádra, omyjeme a nakrájíme na třícentimetrové kousky. Maso a zeleninu promícháme s pepřem a olejem. 50g Majonézy Hellmann´s dáme spolu s Jemným kečupem Hellmann´s, sladkou paprikou, tabascem, sojovou omáčkou a koňakem do mísy. Dobře rozmícháme a dochutíme solí, pepřem a cukrem! Maso a zeleninu necháme krátce okapat. Napícháme na špíz a grilujeme. Špízem často otáčíme a kousky mas potíráme olejem.
Fotky receptu Masové ražničí s pikantní omáčkou na grilu:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!