| Vložil: |  judy1 |  
    | Porcí: | 6 |  
    | Doba přípravy: |  80 min |  
    | Hodnocení: |  
          
  |  
    | Počet hodnocení: |  6  |  
   
 | 
 | 
Použité suroviny receptu Masový bochník s fefronkami:
250 g hovězího masa
 | 450 g vepřového masa
 | 2 ks cibule
 | 2 ks pálivé fefronky
 | 2 ks vejce
 | 2 ks žemle
 | 0,1 l mléka
 | 2 ks papriky
 | 2 ks rajčata
 | 0,2 l vývaru
 |  sůl
 |  mletý pepř
Postup přípravy receptu Masový bochník s fefronkami:
Hovězí maso, vepřové maso a cibulu umeleme, přidáme vejce, mletý pepř, v horkém mléce namočené, rozmačkané žemle a osolíme. Směs dobře promícháme s nadrobno nakrájenými feferonkami. Směs zformulujeme do tvaru bochníku, položíme na vymaštěný pekáč, kolem bochníku naklademe očištěnou nakrájenou zeleninu, podlijeme a ve vyhřáté troubě pečeme. Pod dobu pečení bochník podle potřeby podléváme a poléváme vypečenou šťávou. Výborné s bramborovou kaší.
 
Fotky receptu Masový bochník s fefronkami: 
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!