Vložil: | judy1 |
Porcí: | 6 |
Doba přípravy: | 80 min |
Hodnocení: |
|
Počet hodnocení: | 6 |
|
|
Použité suroviny receptu Masový bochník s fefronkami:
250 g hovězího masa
| 450 g vepřového masa
| 2 ks cibule
| 2 ks pálivé fefronky
| 2 ks vejce
| 2 ks žemle
| 0,1 l mléka
| 2 ks papriky
| 2 ks rajčata
| 0,2 l vývaru
| sůl
| mletý pepř
Postup přípravy receptu Masový bochník s fefronkami:
Hovězí maso, vepřové maso a cibulu umeleme, přidáme vejce, mletý pepř, v horkém mléce namočené, rozmačkané žemle a osolíme. Směs dobře promícháme s nadrobno nakrájenými feferonkami. Směs zformulujeme do tvaru bochníku, položíme na vymaštěný pekáč, kolem bochníku naklademe očištěnou nakrájenou zeleninu, podlijeme a ve vyhřáté troubě pečeme. Pod dobu pečení bochník podle potřeby podléváme a poléváme vypečenou šťávou. Výborné s bramborovou kaší.
Fotky receptu Masový bochník s fefronkami:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!