Tipy na dekorace pro krásnější podzim a zimuTipy na dekorace pro krásnější podzim a zimu Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 15.12. 2025
Dnes má svátek Radana a Radan
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Medailonky z tuňáka z chilli krustou

fotka Medailonky z tuňáka z chilli krustou
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Medailonky z tuňáka z chilli krustou:

4 medailonky z tuňáka  | 60 g čerstvých chili papriček  | 120 g malých papriček /beraní rohy/  | 100 g strouhanky  | 800 g brambor  | 100 g kukuřice  | 30 g ovčího sýra  |  sůl  |  pepř

Postup přípravy receptu Medailonky z tuňáka z chilli krustou:

Tuňáka okořeníme solí a pepřem a zprudka jej opečeme na pánvi. Chilli papričky očistíme, nahrubo nakrájíme, rozmixujeme a vmícháme strouhanku. Papričky vydlabeme, ovčí sýr nakrájíme na kostičky a smícháme s kukuřicí a touto směsí papričky naplníme. Pyré z chilli navrstvíme na rybí medailonky a v předehřáté troubě zapečeme při 200 stupních asi 8 minut. Brambory nakrájíme na tenké hranolky, které krátce fritujeme a osolíme. Medailonky položíme na talíře, ozdobíme bramborami a plněnými papričkami.


Fotky receptu Medailonky z tuňáka z chilli krustou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Medailonky z tuňáka z chilli krustou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !