Použité suroviny receptu Medailonky z tuňáka z chilli krustou:
4 medailonky z tuňáka
| 60 g čerstvých chili papriček
| 120 g malých papriček /beraní rohy/
| 100 g strouhanky
| 800 g brambor
| 100 g kukuřice
| 30 g ovčího sýra
| sůl
| pepř
Postup přípravy receptu Medailonky z tuňáka z chilli krustou:
Tuňáka okořeníme solí a pepřem a zprudka jej opečeme na pánvi. Chilli papričky očistíme, nahrubo nakrájíme, rozmixujeme a vmícháme strouhanku. Papričky vydlabeme, ovčí sýr nakrájíme na kostičky a smícháme s kukuřicí a touto směsí papričky naplníme. Pyré z chilli navrstvíme na rybí medailonky a v předehřáté troubě zapečeme při 200 stupních asi 8 minut. Brambory nakrájíme na tenké hranolky, které krátce fritujeme a osolíme. Medailonky položíme na talíře, ozdobíme bramborami a plněnými papričkami.
Fotky receptu Medailonky z tuňáka z chilli krustou:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!