Použité suroviny receptu Medailonky z vepřové panenky se šnečím masem:
2500 g vepř. panenka
| 30 g sůl
| 2 g pepř černý
| 200 g olej
| 400 g máslo
| 600 g hlemýždi
| 150 g cibule
| 100 g víno bílé
| 30 g česnek
| 100 g kudrnka
| 50 g koňak
| 100 g smetana
Postup přípravy receptu Medailonky z vepřové panenky se šnečím masem:
Vepřovou panenku dobře odblaníme, osolíme a můžeme nakrájet
na úhledné válečky. Osolíme opepříme a z lehka opečeme. Na
cibulce ohřejeme maso šneků, lehce zaprášíme moukou, zalijeme
alhoholem a vše povaříme. Nakonec zjemníme smetanou. Při
servisu některé plátky podlijeme a jiné přelijeme.
Fotky receptu Medailonky z vepřové panenky se šnečím masem:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!