Léto - čas jahodLéto - čas jahod Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Jak správně pečovat o orchideje?Jak správně pečovat o orchideje? Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 22.06. 2024
Dnes má svátek Pavla
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Medové semifreddo

fotka Medové semifreddo
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 20 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 10

Použité suroviny receptu Medové semifreddo :

1 vejce  | 4 žloutky  | 100g a 3lžíce med  | 300ml smetana ke šlehání  | 25g piniové ořechy - opražené na suché pánvi

Postup přípravy receptu Medové semifreddo :

Nachystáme homolovitou nebo půlkulatou formu o obsahu 1 litru a přilnavou plastovou fólii na zakrytí. Na žloutkový krém rozšleháme vejce a žloutky s medem v kovové nádobě postavené na vodní lázni s mírně vroucí vodou. Směs šleháme elektrickým ručním šlehačem, dokud není světlá a nezhoustne. V jiné míse ušleháme šlehačku, až tvoří špičky. Šlehačku lehce vmícháme do žloutkovo-medového krému. Krém nalijeme do formy, přikryjeme a dáme do mrazáku na 2-3 hodiny. Poté vyklopíme a porce pokapeme medem a posypeme piniovými oříšky. Je to opravdu moc dobré.


Fotky receptu Medové semifreddo :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Medové semifreddo
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !