Postup přípravy receptu Medvědí tlapa:
Připravíme si bramboráky...buď můžete použít už hotovou směs a nebo si je udělat. Bramboráky děláme co největší, já je dělám na titanové pánvi a dělám je i vyšší, aby byly skutečně přílohou.
Naklepeme si maso, osolíme a opečeme na pánvi.
Hotové bramboráky si dáme na talíř, pak položíme kotlety nebo krkovici, spíše ke kraji, na to dáme kysané zelí a bramborák přehneme. Na takto připravenou kapsu dáme jěště smetanu.
Bramboráky: 1/2 kg nastrouhaných oloupaných syrových brambor, 60 g hladké mouky, pepř, 3 lžíce mléka, utřený česnek, trocha majoránky, 1 vejce, sůl
Bramboráky můžete udělat i z cukety....pak ale musíte dát více mouky, protože cuketa má více vody.