Použité suroviny receptu Mexická zeleninová polévka s fazolemi a klobásou:
6 str. česneku
| 250 g fazolí
| 1 lžíce sádla
| 2 cibule
| 2 feferonky
| 2 cukety malé
| 850 g nakl. rajčat
| 200 g klobásy
| 100 g stril. kukuřice
| sůl a pepř
| tabasco
| koriandr
Postup přípravy receptu Mexická zeleninová polévka s fazolemi a klobásou:
Fazole přelijeme 1 l vody a necháme přes noc stát.
ibuli s česnekem a drobně posekáme. Zelené feferonky nakrájíme na malé kousky. Vše osmahneme na sádle, přidáme fazole i s vodou a zvolna vaříme 120 minut. Podle potřeby přilijeme další vodu.
Rajčata rozmačkáme na kousky a asi po 60 minutách je dáme do polévky. Cukety očistíme. Oloupeme klobásy a nakrájíme spolu s kukuřicí a cuketou na kolečka. Dáme je do polévky, ale nevaříme déle než 10 minut.
Polévku ochutíme solí, pepřem a tabaskem. Posypeme lístky koriandru.
Fotky receptu Mexická zeleninová polévka s fazolemi a klobásou:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!