Jiří Lábus v komedii MilionJiří Lábus v komedii Milion Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 06.12. 2025
Dnes má svátek Mikuláš a pozor na čerty!
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Mexické grilované brambory

fotka Mexické grilované brambory
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 80 min
Hodnocení:  ++++++-___
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Mexické grilované brambory:

4 velké brambory  |  sůl  | 2 malé cibulky  | 1 stroužek česneku  | 2 rajčata  | 1 malá feferonka  | 1 lžíce bylinkového másla  | 160 g bílých fazolí s konzervy  | 3 lžíce kečupu  | 1 lžička cukru

Postup přípravy receptu Mexické grilované brambory:

Brambory předvaříme v osolené vodě, po 1 kusu zabalíme do hliníkové folie a pečeme na grilu 20-25 minut. Na nádivku oloupeme cibule a stroužek česneku, cibuli nakrájíme na jemné kostky a česnek prolisujeme. Rozpůlíme rajčata a nakrájíme na větší kostky. Feferonku rozpůlíme, vyčistíme a nakrájíme na drobno. Na pánvi rozpustíme bylinkové máslo, přidáme cibuli, česnek, feferonku a krátce podusíme. Fazole necháme okapat a spolu s kečupem, cukrem, ml. paprikou, barbecue kořením necháme 5 minut prohřát. Z grilovaných brambor sundáme folii, brambory podélně nařízneme, lehce rozevřeme a každý naplníme hotovou nádivkou a horké podáváme.


Fotky receptu Mexické grilované brambory:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Mexické grilované brambory
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !