Vložil: | Torta |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 30 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Mexický dip:
2 cca 450 g konzervy Refried beans (frijoles refritos)
| 1 hrnek jemně nakrájené cibule (asi jedna větší cibule)
| 1 sklenička sekaných chilli pariček (pozor, mají různou sílu)
| 1 sklenička komerčně připaveného Taco sauce (cca 250 ml)
| 1 hrnek ostřejšího sýra, (např. Čedar)
| 1 hrnek jemnějšího sýru (Monterey Jack)
| dle potřeby: olivy na ozdobu
| 2 kelímky husté kyselé smetany
Postup přípravy receptu Mexický dip:
Do ohnivzdorného pekáčku naskládáme po vrstvách všechny suroviny (kromě smetany) v tom samém pořadí jako jsou jmenované v ingrediencích.
Troubu vyhřejeme na 200 °C a 20 minut zapékáme.
Potřeme silnou vrstvou kyselé smetany.
Poprášíme sladkou paprikou.
Poznámka:
Papričky jsme použila Jalapeño a jenom půl skleničky.
Buď jsou tu pálivější, nebo jsme slabé povahy, ale zdálo se nám to dost.
Taco sauce jsem použila střední pálivosti (Medium).
Tento dip se dá konzumovat jak teplý tak studený.
Fotky receptu Mexický dip:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!