Použité suroviny receptu Mladý losos na smetanovém celeru:
450 g lososa
| sůl
| bilé víno
| 1 ks citronu
| olej
| 250 g vařeného celeru na nudličky
| 70 g cibule
| kari
| 50 g zakysané smetany
Postup přípravy receptu Mladý losos na smetanovém celeru:
Opracovaného lososa tvarujeme dle vlastní fantazie. Mírně osolíme, na rozpáleném oleji opékáme do hotova. Cibulku si nakrájíme na drobné měsíčky a lehce opékáme na oleji. Přidáváme celer na nudličky. Celou směs spojíme zakysanou smetanou a ochucujeme kari kořením, hořčicí a bílým vínem. Lososa klademe na talíř a pod lososa klademe smetanový celer.
Fotky receptu Mladý losos na smetanovém celeru:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!