500 g mletého vepřového masa
| 1 vejce
| 3 lžíce mouky
| sůl, pepř
| česnek
| tymián, oregáno, majoránka
| 20 g parmazánu
| 200 g rajčat
| 125 g Mozarelly
Postup přípravy receptu Mleté maso po italsku:
Mleté maso smícháme s vejcem a moukou. Okořeníme solí, pepřem, tymiánem, oregánem, majoránkou a prolisovaným česnekem. Čerstvě nastrouhaný parmazán vmícháme ke směsi masa. Plech vyložíme pečícím paprírem. Masovou směs zformujeme (zarovnáme povrch). Rajčata a Mozarellu nakrájíme na plátky, které navrstvíme střídavě na mleté maso. Troubu rozpálíme na 180°C. Při střední teplotě pečeme maso po dobu 40-45 minut.
Fotky receptu Mleté maso po italsku:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!