Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jiří Lábus v komedii MilionJiří Lábus v komedii Milion Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 24.11. 2025
Dnes má svátek Emílie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Mleté maso po rumunsku

fotka Mleté maso po rumunsku
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  ++++++++++
Počet hodnocení: 1

Použité suroviny receptu Mleté maso po rumunsku:

750 g mletého vepřového masa  | 1 malá hlávka zelí  | 1 cibule  | 1 lžíce sádla  | 250 ml smetany  |  sůl  |  pepř  |  sádlo na vymazání

Postup přípravy receptu Mleté maso po rumunsku:

Zelí očistíme, rozebereme a celé listy, povaříme v malém množství slané vody, scedíme a necháme okapat. Vychladlé zelí pokrájíme na větší kousky. Cibuli oloupeme a pokrájíme najemno. V kastrolu rozehřejeme sádlo a cibulku v něm zpěníme, přidáme mleté maso, sůl, pepř, vše dobře promícháme a podusíme. Pekáček vymastíme sádlem a postupně do něj klademe vrstvu z poloviny zelí a masa, zalijeme polovinou smetany a opět vrstvu zelí a masa, zalít zbytkem smetany. Pečeme ve vyhřáté troubě asi 30 minut. Podáváme horké s chlebem.


Fotky receptu Mleté maso po rumunsku:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Mleté maso po rumunsku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles