Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.11. 2024
Dnes má svátek René
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Mleté maso s jablíčky

fotka Mleté maso s jablíčky
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Mleté maso s jablíčky:

500 g mletého masa  | 2 ks vajec  | 1 ks tvrdého rohlíku  | 2 ks cibule  | špetka strouhaného zázvoru  | špetka soli  | špetka pepře  | 5 lžic olivového oleje  | 2 ks velkých jablek  | 3 lžíce rajčatového protlaku  | 2 lžičky citrónové šťávy  | 2 lžíce worcesterské omáčky

Postup přípravy receptu Mleté maso s jablíčky:

Mleté maso promícháme s vejcem, rohlík namočíme do vody na chvíli a poté přidáme k masu a přisypeme nasekanou cibuli. Osolíme, přidáme ostatní koření a dobře vše propracujeme. Tvoříme ploché řízky, které pomalu opékáme na menším množství oleje. Opečené řízky dáme na talíř, k oleji přidáme cibuli pokrájenou na kolečka a oloupané plátky jablek. Chvilku je opékáme, pak přidáme rajčatový protlak, citrónovou šťávu a worcestrovou omáčku. Podle potřeby podlijeme lžící vody. Řízky podáváme přelité hustou kašovitou omáčkou s jablky a jako přílohu podáváme opékané brambory.


Fotky receptu Mleté maso s jablíčky:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Mleté maso s jablíčky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !