Postup přípravy receptu Mořská štika s krevetami v omáčce:
Plátky štiky osolíme, opepříme, pokapeme citronem. Pevné zelené stonky cibulek nakrájíme na špalíky dlouhé asi 12 cm. 3 až 4 špalíky cibulové natě ovineme plátkem ryby a upevníme párátkem. Hotové zámotky vložíme do vymaštěného pekáčku, lehce posypeme paprikou a dáme na 15 minut péct do vyhřáté trouby. Omáčku Apetito Dobrá kuchyně s ementálem ohřejeme a přidáme do ní část krevet. Na talíř klademe opečenou rybu s omáčkou, ozdobíme krevetkami a kuličkami bílého hrozna, které můžeme ještě rozpůlit. Jako příloha jsou vhodné opečené brambory.
Fotky receptu Mořská štika s krevetami v omáčce:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!