Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Mořská štika s krevetami v omáčce

fotka Mořská štika s krevetami v omáčce
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  +-________
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Mořská štika s krevetami v omáčce:

4 plátky mořské štiky  | šálek malých krevet  | svazek jarní cibulky  | několik kuliček hroznového vína  | 1 bal. sýrové omáčky Apetito  |  pepř  |  sůl  |  citron

Postup přípravy receptu Mořská štika s krevetami v omáčce:

Plátky štiky osolíme, opepříme, pokapeme citronem. Pevné zelené stonky cibulek nakrájíme na špalíky dlouhé asi 12 cm. 3 až 4 špalíky cibulové natě ovineme plátkem ryby a upevníme párátkem. Hotové zámotky vložíme do vymaštěného pekáčku, lehce posypeme paprikou a dáme na 15 minut péct do vyhřáté trouby. Omáčku Apetito Dobrá kuchyně s ementálem ohřejeme a přidáme do ní část krevet. Na talíř klademe opečenou rybu s omáčkou, ozdobíme krevetkami a kuličkami bílého hrozna, které můžeme ještě rozpůlit. Jako příloha jsou vhodné opečené brambory.


Fotky receptu Mořská štika s krevetami v omáčce:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Mořská štika s krevetami v omáčce
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !