Vložil: | Gabrielkas |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 60 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Mořská štika v alobalu :
400 g mořské štiky
| 4 lžíce olivového oleje
| 800 g brambor
| 0,1 l bílého vína
| 100 g anglické slaniny
| 1 cuketa
| 2 rajčata
| trochu rozmarýnu, směsi koření na ryby a sůl
Postup přípravy receptu Mořská štika v alobalu :
Alobalovou fólii rozdělíme na 4 čtvercové díly, které vytvarujeme jako kapsy a potřeme lehce olejem. Na každou část poklademe nakrájené plátky oloupaných a osolených brambor. Maso ze štiky rozdělíme na 4 porce, které osolíme a okořeníme rybí směsí a rozmarýnem. Na kousky brambor klademe plátky slaniny a ryby, přidáme kousky pokrájené cukety a rajčat. Potom mírně podlijeme vínem a každou kapsu velmi opatrně uzavřeme. Okraje ohneme dvojitě, aby se fólie nepotrhala. Na grilu pečeme asi 30 minut.
Fotky receptu Mořská štika v alobalu :
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!