Špagety vložíme do vroucí osolené vody a uvaříme na skus (al dente). Potom scedíme, propláchneme pod studenou vodou a necháme v cedníku okapat. Ve velkém hrnci rozpálíme olivový olej, nasypeme do něj na kostičky nakrájená rajčata, nadrobno nasekané stroužky česneku a vše krátce povaříme. Přídáme rozmražené mořské plody, opět vše orestujeme, zalijeme vínem a zakapeme citronovou šťávou. Mořské plody s rajčaty přiklopíme pokličkou a dusíme doměkka. Potom přisypeme nadrobno nasekanou bazalku s petrželkou a promícháme. Nakonec do směsi zlehka vmícháme uvařené špagety a dochutíme Aromatem. Špagety rozdělíme na talíře, ozdobíme kouskem zelené petrželky a ihned podáváme.
Fotky receptu Mořské špagety:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!