Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 07.05. 2024
Dnes má svátek Stanislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Mořský okoun v rajčatové omáčce

fotka Mořský okoun v rajčatové omáčce
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 75 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 14

Použité suroviny receptu Mořský okoun v rajčatové omáčce:

4 filety z mořského okouna  | 2 lžíce olivového oleje  | 2 rajčata  | 8 ančoviček  | 10 lístečků bazalky  | 2 chilli papričky  | 2 stroužky česneku  | dle chuti: pepř a sůl

Postup přípravy receptu Mořský okoun v rajčatové omáčce:

Okouny nařízneme, osolíme, opepříme a upečeme v troubě. Mezitím z papriček odstraníme semínka a rozmixujeme je s česnekem, bazalkou a polovinou olivového oleje do hladka. Ančovičky nasekáme, hodíme je na pánev s rozehřátým zbytkem oleje, osmažíme, přidáme spařená, oloupaná a nakrájená na kostičky rajčata a připravenou pastu. Vše pečlivě promícháme a chviličku podusíme. Okouna uložíme na mísu a polijeme ji omáčkou.


Fotky receptu Mořský okoun v rajčatové omáčce:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Mořský okoun v rajčatové omáčce
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !