Vložil: | Kabalenka |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 60 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Mořský pilaf:
hrnek rýže
| 2 hrnky olivového oleje
| lžička kurkumy
| 1 červená paprika
| menší cibule
| 2 střední cukety
| 2 hrnky žampionů
| 1,5 hrnku rybího či kuřecího vývaru
| deci pomerančového džusu
| 350 g bílé ryby
| 12 mušlí (slávka jedlá)
| sůl, pepř
Postup přípravy receptu Mořský pilaf:
Nakrájíme papriku na kostky, cukety na plátky, cibuli na jemno, rybi na větší kousky. V hrnci rozpálíme olej a rýži s kurkumou asi minutu osmažíme. Přidáme papriku, cukety a houby, přimícháme vývar a pomerančový džus a přivedeme k varu. Zmírníme teplotu, přidáme rybí maso a vaříme asi 15 minut, až je rýže měkká. Přidáme mušle a vaříme, dokud se neotevřou. Okořeníme a na talíři posypeme pomerančovou kůrou.
Fotky receptu Mořský pilaf:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!