Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Nejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDYNejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDY Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 22.12. 2025
Dnes má svátek Šimon
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Mořský pilaf

fotka Mořský pilaf
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Mořský pilaf:

hrnek rýže  | 2 hrnky olivového oleje  | lžička kurkumy  | 1 červená paprika  |  menší cibule  | 2 střední cukety  | 2 hrnky žampionů  | 1,5 hrnku rybího či kuřecího vývaru  | deci pomerančového džusu  | 350 g bílé ryby  | 12 mušlí (slávka jedlá)  |  sůl, pepř

Postup přípravy receptu Mořský pilaf:

Nakrájíme papriku na kostky, cukety na plátky, cibuli na jemno, rybi na větší kousky. V hrnci rozpálíme olej a rýži s kurkumou asi minutu osmažíme. Přidáme papriku, cukety a houby, přimícháme vývar a pomerančový džus a přivedeme k varu. Zmírníme teplotu, přidáme rybí maso a vaříme asi 15 minut, až je rýže měkká. Přidáme mušle a vaříme, dokud se neotevřou. Okořeníme a na talíři posypeme pomerančovou kůrou.


Fotky receptu Mořský pilaf:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Mořský pilaf
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
    Náš tip


    Další tipy


    NAVŠTIVTE NÁS ...
    PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

    Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !