Použité suroviny receptu Mořský špíz na citronové šťávě:
450 g filet z mořské tresky
| 30 g mořských řas
| 60 g oleje
| 150 g krátkozrnné rýže
| 90 g másla
| 50 g cibule
| 30 g čerstvého zázvoru
| 60 g smetany - 31%
| 60 g pikantní hořčice
| 3 citronové trávy
| 3 kopry
| sůl
| koriandr
| maggi harmonie chuti
Postup přípravy receptu Mořský špíz na citronové šťávě:
Osolenou a okořeněnou tresku naplníme mořskými řasami, srolujeme v roládu a rozkrojíme na tři stejnoměrné díly. Napichujeme na citronovou trávu a opečeme na rozpáleném tuku.
Omáčka - do rozpuštěného másla přidáme smetanu a lžíci maggi, necháme přejít varem a přimícháme pikantní hořčici.
Zázvorová rýže - na másle zpěníme nastrouhaný zázvor a přimícháme do uvařené rýže.
Fotky receptu Mořský špíz na citronové šťávě:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!